Disa pjesë të komunave Kisella Vodë dhe Karposh nesër pa energji elektrike

Shkup, 30 shtator – Për shkak të punëve teknike në elektro rrjetin shpërndarës pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e komunave Karposh dhe Kisella Vodë, kumtojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Krizat-Shkup.

Në komunën e Karposhit në periudhën prej orës 09:25 deri në 13:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e rrugëve “Lovqenska”, “Bagdadska”, “Strezovo” dhe “Lerinska” prej ora 13:00 deri në 15:00 nga rrugët “Njegosheva”, “Sofiska” dhe “Moskovskq “, prej ora  09:10 deri në  12:00  shfrytëzuesit e bulevardit “Arradhat Partizane” ndërmtesa nr. 149 dhe lokanet në ndërtesë.

Në komunën e Kisella Vodës, sërish, pa energji elektrike prej ora 10:30 deri në 12:30 do të mbesin shfrytëzuesit e  rrugëve “Njegosheva”, “Sofiska”, “Kopenhagenska”, dhe “Briselska”, prej ora 08:00 deri në 10:00 nga rrugët “Hristo Tatarçev” nënrruga 1, “Design Fantazi” nën rrethrrotullimin, përballë Agrotehna, ndërsa prej ora 08:00 deri në 10:00 shfrytëzuesit e rrugëve “Jakupica”, “Atanas Razdolov”. 

Related posts

4 të shëruar dhe 16 raste të reja me Covid

Z H

Dimitrov: “Bullgaria të mos përzihet në punët e brendshme”

Redaksia

Djegia e spitalit modular në Tetovë, Thaçi paralajmëron fakte: Është krim!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More