Diskutim “Përballje me kërcënimet kundër pyjeve – Kapacitetet institucionale”

Shkup, 7 tetor – Qendra për strategjitë evropiane “Eurothink” – Shkup sot organizoi diskutim publik të titulluar “Ballafaqimi me kërcënimet pyjore: Kapacitetet institucionale”, i cili është pjesë e projektit “Kundërshtimi vertikal i prerjeve ilegale në Maqedoninë e Veriut”i cili tashmë është duke u zbatuar.

 

Projekti mbështetet financiarisht nga Fondi kanadez për iniciativa lokale përmes Ambasadës së Kanadasë në Beograd dhe është vazhdim i një projekti të zbatuar më parë që e trajtonte këtë çështje.

“Ngjarja është projektuar të jetë në formë debati, me dy panel diskutime që do të përfshijnë institucionet më të rëndësishme që lidhen me prerjet ilegale dhe zjarret në pyje. Qëllimi i këtij diskutimi është të inkurajojë bashkëpunimin e këtyre institucioneve kompetente me shoqërinë civile në interes të zvogëlimit dhe luftimit të dëmeve nga prerjet ilegale dhe zjarret”, informon “Eurothink”.

Related posts

Raport i dytë nga monitorimi i mediave: Nuk është shkelur Kodi zgjedhor

D V

Spasovski: Po punohet në vërtetimin e përgjegjësisë për aksidentin në të cilin u përfshi Zoran Mileski

N E

Angellovska: Përfshirja e grave në segmentet shoqërore sjellë përfitime të shumta ekonomike

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More