Agjencia Zhurnal.mk

Dita Kombëtare e Vllehëve ditë jopune për pjesëtarët e komunitetit vlleh

Shkup, 16 maj – Me rastin e Ditës Kombëtare të Vllehëve, 23 Maji është ditë jopune për qytetarët e komunitetit vlleh në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të komunitetit vlleh u uron Ditën Kombëtare të Vllehëve.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...