Agjencia Zhurnal.mk

‘Do të vdes për ty, titullohet hiti i parë i Fit-im (Video)

‘Do të vdes për ty’ titullohet kënga e re e Fitim Berishës, me tekst dhe muzikë nga vet Fitim Berisha, drejtor të projektit Sona Karapetyan, DOP Serhat Celiken, MUA Kristel Goddevriendt, ky është dhe projekti i tij profesional duke e sjellë kështu në mënyërën më të mirë të mundëshme. Po kush është Fitim Berisha?

Me muzikë meret që 25 vite por që nga lufta e ka lenë për shkak të problemeve e halleve tjera familjare dhe shoqërore por tani ka filluar prap të merret me muzik e sidomos me muzikë live që disponon edhe grupin profesionist muzikor për mbremjet dhe organizimet festive e ndryshme faliljare dhe shoqërore.

Fitimi tashmë ka publikuar edhe projektin e parë me videoklip ndërsa në vazhdim ku është në perpunim e sipër edhe të videoklipeve tjera. Prandaj kjo rrugë nuk ka të ndalur dhe do të performoj mirë e më mirë që t’i pushtojë zemrat e dëgjuesve të mirëfilltë shqiptarë dhe me gjerë prandaj duhet të presim dhe të përcjellim për befasitë e rradhës në muzikë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...