Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

“Doctor Honoris Causa” për Ali Ahmetin nga Universiteti i Tetovës

Zhurnal Ads

Shkup, 30 nëntor, zhurnal.mk – Në bazë të nenit 184 të Ligjit për arsimin e lartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe neneve 264 dhe 265 të Statutit të Universitetit të Tetovës, Këshilli mësimor-shkencor i Fakultetit Juridik në bazë të vendimit për pranimin e Nismës së Rektorit të Universitetit të Tetovës Prof. Dr. Vullnet Ameti për ndarjen e titullit Doctor Honoris Causa për z. Ali Ahmeti, e formoi

Komisionin recensues, në përbërje:

Zhurnal Ads
  1. Prof. Dr. Vullnet Ameti – kryetar
  2. Prof. Dr. Shezai Rrokaj – anëtar
  3. Prof. Dr. Arsim Bajrami – anëtar
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Amendime qesharake nga partitë politike për ndryshimin e rregullores së Parlamentit

E.E.

Spahiu: Rasti i Maqedonisë dhe Bullgarisë është më i ngjajshmi me atë të Kosovës e Shqipërisë

T E

Deri më 30 nëntor, maturantët duhet të paraqesin temën e maturës

E.E.

Sfida e vendit në luftimin e korrupsionit në nivel të lartë

T E

Etnia në letërnjoftime, LSDM: Do të ndërhymë me amendamente në Ligj

E.E.

Opozita edhe sot do të protestojë para Qeverisë

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...