Agjencia Zhurnal.mk

Dorëhiqet dhe zëdhënësja e ministrisë së financave, Jovana Avramovska

Shkup, 26 qershor – Pasiqë sot parlamenti konstatoi dorëheqjet e disa nga ministrave të cilët kryeministri Zaev vendosi t’i largojë nga detyra, është dorëhequr edhe zëdhënësja e ministrisë së financave dhe ngë nja bashkëpuntorët më të afërta të ish ministrit Tevdovski, transmeton Zhurnal.mk

‘Sot parlamenti votoi rekonstruimin e qeverisë me të cilën u shkarkua sipas meje joobjektivisht por besoj se realisht ministri më i mirë Dragan Tevdovski. Ka qenë nderë që të jem në ekip me njerëz të tillë, atë që mësova nga ekipi nuk mund të paguajë as paraja e botës, ekipi i PR ka punuar që opinion të ketë informacionet e para nga ministria dhe shumë të kapshme, ministria e financave ka shumë njerëz që punojnë me përkushtim dhe jam e lumtur që kam qenë pjesë e një institucioni kualitativ. Mirë u pafshim ekipë, deri në herën tjetër, këtu ose dikundi..”, ka shkruar kështu Avramovska.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...