Agjencia Zhurnal.mk

Dr. Florin Besimi shpalos iniciativat e Kryeministrit të parë shqiptar

Tetovë, 29 qershor, Zhurnal.mk – Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim, dr. Florin Besimi, ka prezantuar pesë zotime dhe disa nga iniciativat e Kryeministit të parë shqiptar, gjatë mandatit të tij.

“Dy drejtor me nënshkrime të lidhura në dhjetra institucione shtetërore ( përzhino etnike) ,Gjuha Shqipe e detyrueshme për çdo nxënës nga klasa e pestë, Vendimmarrje me badenter në Qeveri për investimet kapitale, Himni i shtetit të pasqyron përbërjen multietnike të vendit, Shpallja e 13 gushtit – festë shtetërore

Gjykatë e lartë e barazisë dhe antidiskriminimit. Veting i detyrueshëm për çdo bartës të funkcionit publik. Raport obligativ i këshillit gjyqësor çdo 6 muaj për luftën ndaj korrupcionit te bartësit e posteve publike, së paku një rrogë për çdo familje. Subvencionim 50% i kontributeve për çdo punësim në ndërrmarje private që do përmirëson përfaqësimin e drejtë. Zero tatim për çdo punësim nën moshën 35 vjet, orar 4 orë të premten. 600 euro rrogë minimale për mësuesit dhe infermieret. Shtëpi shëndeti në çdo komunë. Pension social për çdo grua që nuk ka asnjë ditë pune. Ujë i pijshëm dhe kanalizim për çdo shtëpi ,Arsim parashkollor i deryrueshëm ,Kazinot 1 km larg qendrave ,Shkolla profesionale për çdo komunë.”, ka shkruar Besimi

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...