Dr.Hulusi Asipi: Do të jem zëri i fuqishëm i të gjithëve, do ta kthej krenarinë dhe dinjitetin e kumanovarëve (VIDEO)

Shkup, 12 tetor – Doktori i njohur Hulusi Asipi është bartësi i listës së këshilltarëve të Lëvizjes BESA për komunën e Kumanovës.

Ai është një personalitet i spikatur dhe i dëshmuar si në planin profesional ashtu edhe kombëtar, duke mos harruar kontributin e madh që e bëri gjatë luftës së 2001 e deri më tani. Ai thotë me se dinjitet dhe vendosmëri do të përfaqësojë shqiptarët në kuvendin komunal të Kumanovës, duke qenë një zë i fuqishëm.

“#mekakrejt rretho 16 për ta kthyer krenarin dhe dinjitetin e Kumanovarëve”, është motoja e përkrahësve të tij, që tashmë janë mobilizuar në të gjitha vendbanimet dhe lagjet e Kumanovës.

Për të njohur më tepër personalitetin e Dr.Hulusi Asipi, ndiqni dokumentarin më poshtë:

Intervista ime në NewsTV

Posted by Dr.Hulus Asipi on Monday, October 4, 2021

Related posts

Bejta: Në vetëm 100 ditë Gostivari do të jetë një territori i pastër. Ja 24 projektet e para!

D V

Ganiu: Çdo derë që trokitëm ishte hapur për mua dhe ekipin tim

Redaksia

Carovska: Dilni në zgjedhje dhe votoni për të vazhduar ndryshimet positive

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More