Agjencia Zhurnal.mk

“Drejtësi për Romët”, sot u protestua në Manastir

Manastir, 26 shtator – Në Manastir sot u zhvillua protestë kundër brutalitetit të policisë pasi një ditë ishte rahur në mënyrë brutale një person nga Manastiri.

Protestuesit brohorisnin “S’ka drejtësi, s’ka paqe” dhe “Drejtësi për Romët”.

Gjatë ditës së djeshme, Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski në një konferencë për shtyp informoi se kallëzimet penale dhe pezullimi ishin ngritur kundër oficerit të policisë, ndërsa një tjetër polic u pezullua, i cili ishte i pranishëm gjatë incidentit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...