Agjencia Zhurnal.mk

Drejtoresha e Stomatologjisë Amella Cana bënë Teknikën Dentare me pamje të re dhe moderne

Shkup, 20 qershor – Zhurnal.mk – Drejtoresha e Qendrës Klinike Universitare Stomatologjike Amella Cana Ismaili ka vazhduar me renovimin dhe modernizimin e kësaj klinike, dhe përmirësimin e kushteve për punë për punonjësit.

Me qëllim modernizimin e pajisjeve për punë, udhëheqësia e kësaj klinike kanë renovuar edhe teknikën dentare.

Në fotografitë më poshtë mund të shihni se si ishte më parë klinika stomatologjike dhe si duket tani pas renovimeve:

Cana në faqen e saj zyrtare në Facebook ka shkruar:

“Plotësisht e rinovuar dhe e gatshme për përdorim. Teknika dentare në Qendrën Klinike Universitare Stomatologjike Shën Pantelejmon mori një pamje të re dhe moderne. Ne kujdesemi për stafin tonë, përsëri po modernizohemi dhe vazhdojmë me trendet botërore”, shkruan Cana./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...