Agjencia Zhurnal.mk

Drejtori Memedi dhe kryetarja Arifi në afat rekord përfundojnë projektin për asfaltimin e rrugës industriale në Tetovë

Tetovë, 11 nëntor, zhurnal.mk – Drejtori i ndërmarrjes publike “Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memedi dhe kryetarja e KOmunës së Tetovës, Teuta Arifi në kohë rekord kanë përfunduar projektin për asfaltimin e një rruge në këtë qytet, gjegjësisht rrugës industriale.

Qytetarët shprehen tepër të kënaqur nga kjo punë e sidomos nga koha e shpejtë që është përfunduar kjo rrugë ku në të kaluarën edhe vozitësit janë ankuar për këtë rrugë që kishte infrastrukturë katastrofale.

https://www.facebook.com/watch/?v=424766341757697

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...