Maqedoni

Drejtori Memedi nis asfaltimin e rrugëve në komunën e Dollnenit

Zhurnal Ads

Dollnen, 24 tetor – Drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memeti së bashku me kryetarin e Komunës së Dollnenit, Xhemil Qamili kanë qenë në terren për të ndjekur punimet rreth asfaltimit të rrugëve në këtë komunë të rëndësishme për shqiptarët.

Memeti me këtë rast është shprehur se punimet do të vazhdojnë edhe gjatë vikendit për të realizuar në kohë këtë investim të rëndësishëm infrastrukturor. Kryetari i Dollnenit e falemenderoi drejtorin e NP “Rrugët e Maqedonisë” për angazhimin në ketë rajon.

Bekim Memeti në anën tjetër premtoi se së bashku me kryetarin e komunës do jemi në koordinim që në vitin që vjen të jenë shumë rrugë të përfunduara dhe projekte të tjera në këtë drejtim.

Memeti tha se do të punohet edhe uikendeve për të shfrytëzuar kohën e mirë pasi e kemi parasyshë se do hymë në periudhën e dimrit.

Postime të ngjashme

Zaev: Agjencia e jonë për Siguri Kombëtare i ngjanë një vendi anëtar i NATO-s

Z H

Dita kundër trafikimit me njerëz, të ndërmiren masa konkrete nga institucionet

T E

“I pushtetshmi”, Milloshoksi: Rasti është i motivuar politikisht

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...