Agjencia Zhurnal.mk

Drejtori Memeti asfalton edhe në Komunën e Bogovinës

Shkup, 3 korrik, zhurnal.mk – Drejtori i NP “Rrugët e Maqedpnisë”, Bekim Memeti vazhdon të investojë në infrastrukturë në shumë zona shqiptare të vendit pa dallim.

Së fundmi ka shtrirë aktivitetet në Komunën e Bogovinës që udhëhiqet nga një kryetar i partisë opozitare shqiptare.

Për drejtorin Memeti mbetet prioritet zhvillimi i zonave shqiptare , për më shumë infrastrukturë, asfaltimi i rrugëve ,investimet kapitale dhe jo vetëm.

Ndërmarrja Publike ” Rrugët e Maqedonisë” në bashkëpunim me Komunën e Bogovinës, filluan me asfaltimin e rrugës 402 në Bogovinë.

“Është detyrim i yni që të punojmë dhe të jemi në shërbim të të gjithë qytetarëve pa dallim”, ka theksuar drejtori Memeti .

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!