Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi

Drejtori Pavleski premton përkrahje financiare për kompanitë për zhvillimin e teknologjive të reja

Zhurnal Ads

Shkup, 13 janar – Drejtori i Agjencisë për investime të huaja dhe nxitjen e eksportit, Dejan Pavleski sot ka pasur një takim me menaxhmentin e ndërmarrjes Soko Gorica DOOEL me qëllim arritja e vazhdimësisë dhe bashkëpunimit ndërmjet Agjencisë për Investime të Huaja dhe promovimi i eksportet dhe Soko Gorica dhe mundësitë për të rritur prodhimin.

Kompania Soko Gorica është e angazhuar në prodhimin e pijeve frutore në paketimin e letrës, ndër të cilat më të famshmet janë lëngjet “Amigo” dhe “VitaGO”.

Mbështetja financiare që kompania ka marrë është për një periudhë pesë vjeçare baza e dy masave – rritja e investimeve kapitale dhe të ardhurave dhe mbështetja për rritje konkurrenca e tregut.

Kompania është e orientuar drejt eksportit dhe më shumë se 95% e produkteve janë tregtuar tregjet në mbi 30 vende të ndryshme në botë dhe 60 punonjës të cilët janë të përkushtuar ndaj prodhimin dhe tregtimin e më shumë se 30 milion lëngjeve në vit.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Përvjetori i 10-të i përzgjedhjes së TOP 100 kompanive më të suksesshme, i organizuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore

E.E.

“UNIQA” edhe sivjet ngelet kompania më e besueshme për sigurime

Z H

Ka filluar pagesa e ndihmës financiare prej 6000 denarëve për 283.000 qytetarë

E.E.

Ndihma prej 6000 denarësh, Llukarevska: DAP po përpilon listën e përfituesve

T E

Bizneset e huaja dëshmojnë rritjen ekonomike

Z H

Ekonomia e tretë më e madhe në botë zotohet për ndryshimin klimaterik: “Bëhemi karbon-neutral brenda 2050-ës”

R ZH
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...