Agjencia Zhurnal.mk

Duka: Mirëmbajtja e ambientit të pastër është detyrë patriotike e çdo qytetari

Dibër, 19 maj – “Sot ditë e diell, aksion ekologjik me rininë dhe me banorët e lagjes Venec nji. Pastrimi i gërmadhës së ish internatit e cila katër vjet me radhë ishte burim i shumimit të qenve endacak dhe i infeksioneve të ndryshme.

U pastrua edhe deponia e egër në afërsi të ndërtesave nga e cila përhapeshte tymi dhe era e keqe.

I lus të gjith banorët e kësaj lagje që të mos hudhin mbeturina dhe se mirbajtja e ambijentit të pastër është detyrë patriotike e çdo qytetari.” – thotë Duka.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...