Agjencia Zhurnal.mk

Dy gjykatës të apelit pozitiv, anëtarët e Antikorupsionit testohen nesër

Shkup, 23 qershor – Dy gjyqtarë të Gjykatës së Apelit janë të infektuar me koronavirus. Pozitivë në testim janë gjyqtarët që punojnë në departamentin penal. Kryetari i gjykatës, Lidija Dimcevska, i tha Sitel-it se një prej gjyqtarëve ka test pozitiv javën e kaluar, pas së cilës u bë një studim në lidhje me kontaktet që gjyqtari kishte gjatë punës.

Pas kësaj, një gjykatës tjetër raportoi që testi i tij tregoi se ai ishte i infektuar me virus. Gjykata thotë se në momentin që po zhvillohet një studim se me cilin nga punonjësit dy gjyqtarët kanë kontaktuar në periudhën e kaluar. Për shkak të kësaj, deri në fund të kësaj jave, gjykimet për të cilat duhet të veprojnë gjyqtarët penal janë shtyrë.

Të gjitha seancat publike të planifikuara në Departamentin Penal të Gjykatës së Apelit të Shkupit për ditët 24, 25 dhe 26 qershor 2020 janë shtyrë. Për më tepër, palët do të njoftohen për datën e seancave të shtyra, sipas një deklarate të Gjykatës së Apelit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...