Agjencia Zhurnal.mk

Dy persona të lënduar në aksidentin e trafikut në rrugën në drejtim të varrezave Rashtani në Veles

Veles 1 qershor – Këtë pasdite rreth orës 15:30, ka ndodhur një aksident trafiku mes dy automjeteve të pasagjerëve në rrugën përpara varrezave Rashtani në Veles, me ç’rast janë lënduar dy persona. Një ekip i ambulancës dhe një ekip policie inspektimi janë në vendngjarje, konfirmoi Verolub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles.

Siç informoi dr Strahil Todorov, zëdhënës i ISHP Qendra Shëndetësore Veles, në aksidentin ndërmjet dy automjeteve të pasagjerëve, janë dëmtuar dy drejtuesit që ishin vetëm në automjete. Ata kanë lëndime në gjunjë, është dhënë ndihma e parë, janë imobilizuar dhe u transportuan në Qendrën e Urgjencës në Spitalin e Përgjithshëm Veles.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!