Opinion

Dy pyetje të thjeshta që nuk shtrohen janë rrëfimi i këtij vendi

Zhurnal Ads

Shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi ka shtruar dy pyetje që në këtë kohë nuk po shtrohen e që janë jetike për vendin.

Surroi në një postim në Facebook, ka ngritur çështjen e vaksinave sezonale dhe të atyre anti-COVID, që tashmë në shumë vende janë siguruar.

“Sa vaksina kundër gripit sezonal ka blerë/siguruar Kosova dhe kur pritet të vaksinohen qytetarët? Sa vaksina kundër COVID-19 ka blerë/siguruar Kosova dhe kur pritet të vaksinohen qytetarët? Dy pyetje të thjeshta që nuk shtrohen dhe që, të pashtruara e të papërgjigjura, janë rrëfimi i këtij vendi”, ka thënë Surroi.

Vaksinat kundër gripit sezonal do të duhej tashmë t’u jepeshin qytetarëve, por ato ende nuk janë siguruar, ndërkohë vaksinat anti-COVID ende nuk janë zbuluar, por shumë vende kanë bërë porositë që në momentin kur të zbulohen t’i kenë për qytetarët.

Postime të ngjashme

Koment / “Protestat masive, rrezik nga Covid-19 për qytetarët”

R ZH

Udhëheqësi i njerëzve të lirë përballë Fashizmit Global Digjital

XH,I

Flirti me terrorizmin

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...