Agjencia Zhurnal.mk

Dyshohet se përhapja e Koronavirusit erdhi nga këto tre vende, zbulojnë hulumtimet e fundit

Sipas studiuesve, përhapja e Covid-19 dyshohet se erdhi nga udhëtimet e fundit në tre vendet si Itali, Kinë dhe Iran.

Tre të katërtat e rasteve të raportuar jashtë Kinës në muajin janar-shkurt ishin të lidhura më udhëtimet e realizuara nga vendi që tashmë Covid-19 kishte filluar të transmetohet, tha Qendra e SHBA-së për Kontrollin dhe Prandalimin e Sëmundjeve.

“Rastet e lidhura me udhëtimet në Kinë, Itali ose Iran përbënin pothuajse dy të tretat e rasteve të para të raportuara me Covid-19 nga vendet e prekura”, shkruan Dr.Fatimah Dawood.

Poashtu, studiuesit shtuan se tubimet e mëdha ishin faktorët e dytë që ndikuan në përhapjen më të lehtë të virusit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!