Agjencia Zhurnal.mk

E Majta kërkon përgjegjësi penale për sekretarin gjeneral të Qeverisë

Shkup, 1 korrik – Në një kumtesë të lëshuar nga partia E Majtë thuhet se populli nuk duhet të dëgjojë nga bombat për skandalet qeveritare dhe për këtë duhet të ketë gjithmonë përgjegjësi penale, transmeton Zhurnal.mk

“Popullit nuk i duhen bomba që të dihet e vërteta mbi skandalet qeveritare dhe se si paratë e popullit hidhen në duart e të korupruarve, megjithatë mirë është që të dëgjohet se si duan të mbyllin sytë popullit’, thuhet kështu në kumtesën e lëshuar nga E Majta. Duke shtuar se me publikimin e audio xhirimit për Rashkoskin vërtetohet qëndrimi se si tentohet të maskohet gjithmonë korupsioni dhe se për gjithë këtë duhet të ketë përgjegjësi penale, theksojnë mes tjerave nga kjo parti.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...