Edhe një anketë e nxjerr Idri Istrefin fitues në Strugë

Shkup, 12 tetor – Instituti për Kërkime Politike dhe Qeverisje të Mirë (IPDV) / Strugë-Idri Istrefi udhëheq me 23,9% ndaj Ramiz Merkoss që ka 17,0% nga të anketuarit.

 

Instituti për Kërkime Politike dhe Qeverisje të Mirë (IPDV) në periudhën nga 4-9 Tetor 2021 kreu një anketë telefonike mbi zgjedhjen e kryetarëve të komunave në Qytetin e Shkupit dhe disa komuna më të mëdha në vend.

Anketat për zgjedhjen e kryetarëve të komunave janë kryer në një mostër përfaqësuese prej 500 të anketuarve në Qytetin e Shkupit, Tetovës, Çairit dhe Strugës. Karakteristikat demografike (gjinia, mosha, arsimi, mjedisi urban / rural) u vëzhguan gjatë studimit. Gabimi margjinal për këto sondazhe është ± 4%.

Dokumentin e plotë mund ta gjeni këtu

Related posts

Sadi Bexheti tregon projektet për Tetovën

D V

Mickosk: Këto zgjedhje do të përcaktojnë në çfarë drejtimi do të lëviz shteti

D V

Shilegov: Me ndërtimin e bul.Boris Trajkovski, Draçeva fiton lidhje të shpejtë me pjesën tjetër të qytetit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More