Agjencia Zhurnal.mk

Edhe Ruskoskës nuk i konvenon pagë prej 14.500 denarëve, paralajmëron padi

Shkup, 24 prill – Zhurnal.mk – Shefja e Prokurorisë Për Krim të Organizuar Villma Ruskoska, është solidarizuar me Shoqatën e Prokurorëve. Edhe ajo nuk pajtohet që prokurorët të marin pagë minimale si masë për uljen e harxhimeve të shtetit përshkak krizës me korona virusin, informon Zhurnal.

Ruskoska pret që kjo letër të shqyrtohet nga Ministria e Drejtësisë, ndëras varësisht nga hapat e tyre, ajo paralajmëron edhe padi.

“Për çdo rast konsideorj se edhe prokurorët edhe gjykatësit duhet të solidarizohen në këtë krizë. Por, nuk pajtohem me pagën minimale. Konsideroj se do të ishte shumë më mirë nëse të gjithëve do i’u shkurtohej paga për 20, 30 apo 40%. Por të gjithëve, jo vetëm gjykatësve, prokurorëve, por edhe administratës. Në Prokurorinë për Ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsion jemi dakorduar të gjithë, nëse marim pagë të plotë për muajin prill dhe maj, secili prej prokurorëve do të ndajmë nga 10.000 denarë për fondin solidar”, tha Ruskoska./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...