Agjencia Zhurnal.mk

Editorial

NATO, dora e djathtë dhe mbështetja më e madhe e sigurisë së Maqedonisë së Veriut
Editorial: Ali Ahmeti të mos lejojë që uji të derdhet nga shtrati ! (Audio)
Editorial: A do të vazhdojnë dënimet edhe për funskionarë të tjerë!
Editorial: Bizneset të kënaqura me ndihmat, por frikësohen nga problemet burokratike
Editorial: Maqedonia e Veriut, “njollë e zezë” e ndërtimeve pa leje
z.Ahmeti me “kalamaj” nuk mbahet pushteti, gabimi i Grubit do të kushton shumë!
Editorial: Çfarë detyra iu ndau ambasadori i ri i BE-së pushtetarëve në Maqedoninë e Veriut!
Editorial: Pse bëhet politikë me hapjen e kufijve – shqiptarët të kërkojnë hapjen urgjente me Kosovën!
Editorial: Stop dhunës ndaj mjekëve!
Editorial: Afrohen zgjedhjet lokale – A do t’i dënojnë qytetarët kryetarët që s’punuan sa duhet!
Editorial: Mickoski të mos i mbrojë të dënuarit, sepse kthehet në rolin e paraardhësit të tij!
Editorial: Regjistrimi i popullsisë të ndodh vitin e ardhshëm nën vëzhgimin e ndërkombëtarëve!
Editorial: Bullgaria po hedh gjemba në rrugën e Maqedonisë së Veriut drejt BE-së, por nuk ka forcën e Greqisë!
Editorial / Maqedonia e Veriut të bëjë kujdes nga ndikimi rus!
Editorial: Zaev do të zgjeron shumicën parlamentare, a do të dërgon BDI në opozitë !
Editorial: Komunat s’po i hapin sytë mjaftueshëm të shfrytëzojnë paratë nga BE-ja
Editorial: Qeveria e re s’guxon të lejojë që dikush më të tallet me gjuhën shqipe!
Editorial: A do të lëkundet Maqedonia e Veriut nga pesimizmi i disa anëtarëve të BE-së
Editorial: Qyteti i Shkupit po bën shumë pak për kulturën shqiptare!
Editorial: Urgjentisht nevojitet pako për ndihmë ekonomike – t’iu ndihmohet edhe mediave!
Editorial: Qeveria të ndërtojë rrugët për Kosovë e Shqipëri, qytetarëve u ka ardhur në maje të hundës!
Editorial: Sa do të rrah gjoks Grubi për të zgjidhur rastet e montuara ndaj shqiptarëve!
BDI-së mund t’i kushtojë shtrenjtë loja me Zyberin, “Avokat i popullit” !
Editorial: Mosardhja e mërgimtarëve, i la qytetarët duarthatë!
Editorial: LSDM-VMRO të lënë inatet për nënkryetar-kuvendi, dhe të pranohet mesazhi i qeverisë!
Editorial / Qeveria e re që në start të drejtojë investimet në zonat shqiptare
Editorial: Nëse qeveria e re s’e realizon programin, ndëshkohet në zgjedhjet lokale
Editorial: A ishte patjetër që Florin Besimi të japë dorëheqje!
Editorial: Ndërkombëtarët sinjalizojnë Maqedoninë e Veriut se është koha për punë e jo për konflikte
Editorial / Marrëveshje historike që bën baraspeshën në drejtimin e shtetit
Editorial: Vetingu, ndryshimet në Kodin Zgjedhor dhe regjistrimin e popullsisë, të janë prioritet në Qeverinë e re
Editorial / Mediave maqedonase më shumë po i dhemb posti i kryeministrit se sa vet politikanëve