Agjencia Zhurnal.mk

Ekipi për mirëmbajtjen e pastërtisë publike nga Komuna Çair në aksion

Shkup, 20 janar – “Ekipi për mirëmbajtjen e pastërtisë publike në aksion!

Pastrohet intenzivisht në rrugët Strumiçka, Pançe Nedellkovski, Vukovarska dhe Ferid Murad. Le të jetë i pastër Çairi për çdo ditë!” – zyra për informim, Komuna Çair

Për më shumë ndiq linkun:

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...