Agjencia Zhurnal.mk

Ekonomi

Në vitin 2019 rreth 40,1 për qind e nevojave të përgjithshme për energji sigurohen nga burime vendore
Edhe përkundër pandemisë, investitorët gjermanë planifikojnë investime të reja në Maqedoninë e Veriut
KRRE i publikon çmimet e reja të derivateve të naftës
Privatizimi i ndërrmarjeve publike, OEMVP: Eliminon kostot, përmirëson ekonominë
“DailyNews.mk” Ekonomia botërore s’do jetë e njëjtë pas Covid 19 – Maqedonia e Veriut ende pa strategji të qartë!
Mbi 1 milion euro do t’iu kthehen 204.088 qytetarëve përmes TVSH-së
Për Odën e ndërtimit është i pranueshëm propozimi për lidhjen e ngrohjes qendrore të ndërtesave të reja
DAP: Fundjava pa TVSH e suksesshme, rritet qarkullimi i prodhimeve vendore
Milevski: Pandemia i zvogëloi mjetet e komunave, nevojitet ndihmë shtetërore për aktivitete normale
Drejtoresha e FMN-së: Kriza aktuale ekonomike, si asnjë tjetër
Ribalanci, Besimi: Pakoja e katërt do të amortizon goditjen ndaj kompanive të prekura vendore
Ndihmë prej 200 mijë euro për zejtarët
FMN: Këtë vit rënie e BPV-së në Maqedoninë e Veriut prej 5.4 përqind
Maqedonia e Veriut dhe Spanja kanë potencial të madh për rritjen e bashkëpunimit tregtar
Bashkëpunimi ekonomik dhe politik me Çekinë i rëndësishëm për integrimet evropiane të vendit
Anketë e BPRMV: Ekonomistët presin rritje graduale ekonomike
Vazhdon bashkëpunimi në drejtim të intensifikimit të projekteve për zhvillim ekonomik
Shtrenjtohen çmimet e derivateve
“Fundjava pa TVSh”, LSDM: U trefishua shitja e produkteve vendore
Wizzair suspendon 50 fluturime nga vendet e ish Jugosllavisë, më së shumti në Shkup
Shtrenjtohen specat për ajvar, tregu në Tetovë më shumë shitës se sa blerës
Dita e dytë e “Fundjavë pa TVSH”, llogaritë fiskale duhet të skenohen në afat prej tre ditëve
Interesim i ulët për “Fundjavë pa TVSH”: Kemi kompjuterë për të ndjekur mësimin online
“Fundjava pa TVSh”, Omeri: Tri ditë për skenimin e faturave
Llukarevska: Me masën “TVSH-ja ime” qytetarëve u janë kthyer 11 milion euro
Janë rritur çmimet e shitjes së prodhuesve të produkteve industriale
Bekteshi-Tiganj: Ka shumë hapësirë për rritjen e bashkëpunimit tregtar mes Maqedonisë së Veriut dhe Kroacisë
BB: Rënie e ekonomisë prej 4.1%, Bekteshi: Është optimiste, parashikimet qeveritare janë më negative
11 gra sipërmarëse morën mbështetje finansiare nga shteti për bizneset e tyre
Kompanitë e formuara dhe të udhëhequra nga gratë do t’i marrin vendimet për subvencione
Neto-huazimi përmes letrave shtetërore me vlerë i projektuar në 15.375.000.000 denarë
Tregjet dalëngadalë po e humbin betejën me super marketet