Agjencia Zhurnal.mk

Ekonomi

Shumë kompani që morën ndihma të holla për punëtorët, të njejtat i mbajtën për vete..
Kompanitë që kanë investuar gjatë pandemisë, kanë afat edhe 4 ditë për aplikim për përkrahje financiare
Elezi: Masa të reja ekonomike do vazhdojnë me Qeverinë e re, për përkrahjen e ekonomisë vendore
Çmime të reja të derivateve të naftës
Debat onlajn për bashkëpunim ekonomik të Ballkanit perëndimor
Shfaqen probleme me kartelat pagesore
Për një javë skadon afati për aplikim për “Investimeve në mjete materiale të biznese bujqësore” nga IPARD 2
Tuntev: Në nivel vjetor në aeroporte ka patur dyfish më pak udhëtarë
Bytyqi: Mbi 276 mijë qytetarë shfrytëzojnë kartelë pagesore vendore
Në maj 63,5% e energjisë së harxhuar elektrike nga burimet vendore
Në rajonin e Dibrës për subvencione kanë aplikuar 510 bujq
Mbi 100 organizata botërore kërkojnë të drejtë të re njerëzore – të drejtën për planet të shëndoshë
Koha që Maqedonia e vogël të hyjë në botën e ekonomive të mëdha
Ndryshon përllogaritja e TVSH-së: Për prodhimet vendore 20% ndërsa për të huajat 10%
Nga buxheti i ri i BE-së, tre miliardë euro për Maqedoninë e Veriut
Angelovska: Paga mesatare për muajin maj është rritur edhe përkundër krizës me Covid-19
Pensionet në vitin 2019 me rritje shumë të vogël
Në muajin maj 26.390 denarë paga mesatare, pagat më ta larta në TI, financa dhe farmaci
Vjetërsia mesatare e veturave në Maqedoni është 19,3 vite
Për gjysmë viti realizimi i investimeve kapitale është 22,51 për qind
Ulen çmimet e derivateve
Carovska takohet me punonjësit turistik dhe hotelierët, shtrohen kërkesa për mbështetje qeveritare
GiG futet në tregun e lojërave online në vend
Mbështetje suedeze për përforcim ekonomik të bujqve dhe komuniteteve të tjera të rrezikuara në kushte të pandemisë
Maqedoni/ 57% e qytetarëve nuk e kanë luksin për të shkuar në pushime
Turizmi veror në kohë pandemie, qytetarët s’kanë shumë mundësi përzgjedhjeje
Më pak tatime, më pak prodhim dhe më pak konsum
Janë pranuar 8330 ankesa për kartelat vendore
Carovska në forum politik të KB-së e prezantoi “Kontrollin vullnetar kombëtar”
Me projekt të ri të FAO do të përforcohet rezistenca e bujqësisë ndaj ndryshimeve klimatike
Skadon afati për dhënien e kartelave pagesore vendore, qytetarët t’i shfrytëzojnë deri më 15 gusht
Banka Popullore e ka mbajtur shkallën bazë të interesit dhe ofertën e bonos së thesarit
error: Content is protected !!