Agjencia Zhurnal.mk

Ekonomi

Vauçerët për turizëm në dispozicion, qytetarët të vëmendshëm për shkak të Covid-19
Wizz Air ka suspenduar fluturimet mes Maqedonisë së Veriut dhe Italisë
Nga nesër mund të shfrytëzohen vauçerët për turizëm, qytetarët ende janë të frikësuar nga Covid
Si mund të dalin kompanitë nga kriza Covid-19 më të fuqishëm se më parë?
Në muajin maj Maqedoninë e Veriut e kanë vizituar vetëm 838 turistë
Shtrenjtohen sërish derivatet e naftës
Angelovska: Janë pranuar 5 mijë ankesa nga nxënësit e shkollave të mesme dhe studentëve për kartelat pagesore
Angelovska: Mbi 187.000 kartela pagesore vendore janë aktive, 11 milion euro deri tani janë plotësuar në ekonomi përmes qytetarëve
Elezi: Në të gjitha komunat shërbimet do të mund të paguhen me kartela, duhet të bëhet furnizimi me terminale!
Oda Ekonomike për Turizëm me kërkesa konkrete për mbështetje nga shteti
Fillon me punë fabrika e re e qelqit në ZZHTI Tetovë
Banka Popullore fituese e çmimit “Komercbank” për vitin 2019
Premtimet e mëdha ekonomike, vështirë të realizueshme në kohë pandemie
BE parashikon rënie më të madhe ekonomike nga pandemia
Shkup/ Mbi 50% e qytetarëve shfrytëzojnë vetura për transport
Eksporti me rënie prej 27,4% në pesë muajt e parë të këtij viti
Carovska: Do të tejkalohet çështja me tarifat doganore për investuesit e huaj
Babovski: Deri në fund të korrikut mund të aplikohet për subvencione në bujqësi sipas Programit të vitit 2020
Angellovska: Mbi 14 milionë euro, tashmë janë paguar përmes kartelës pagesore vendore, zgjidhet edhe grupi i parë i ankesave
Sektori i hotelerisë pëson humbje të mëdha nga pandemia
KRRE-ja publikoi çmimet e reja, shtrenjtohet vetëm Euro Super BS-95
Mediat mund të parashtrojnë kërkesë për subvencionim të sigurimit social për të punësuarit
TVSH-ja Ime: 15 qytetarë të cilët kanë skanuar llogari në prill, maj dhe qershor kanë fituar nga 100.000 denarë
Mbi 3 mijë qytetarë kanë mbetur pa punë gjatë Qershorit
Agjencia për Punësim: Paguhen rreth 65 milionë denarë për 6.933 persona të papunë
MF: Kthim i lartë i TVSH-së për firmat, 206 milion euro në gjysmën e parë të vitit edhe përskaj krizës së Covid 19
Elezi: Kemi hyrë në fazën e rihapjes dhe rimëkëmbjes së ekonomisë
‘Uka Komerc’ për 15 vjetorin e OEMVP-së nderohet me mirënjohje si një ndër 15 kompanitë më besnike
Kërkohet hapja e restoranteve për dasma, por ende asnjë vendim
“TVSH-ja ime”: Në gusht bëhet pagesa për muajt prill, maj dhe qershor
DAP-i shënon ulje të pagesës së tatimeve prej 6,7 për qind
Ndërtohet qendër e re për shërbime logjistike në Shkup, investim prej 4,5 milion eurove
error: Content is protected !!