Agjencia Zhurnal.mk

Ekonomi

Angellovska: Ligji për buxhetin në fazë finale
Ankesat e qytetarëve për kartelat pagesore po përpunohen, të dhënat do të publikohen
Nuk ka më mjete nga “Startup 2”, FIZHT do të mundohet të sigurojë përkrahje edhe për 21 kompani
Anketa/Qytetarët nuk janë të kënaqur nga asnjë masë ekonomike
Agjencitë turistike kërkojnë ndihmë nga shteti dhe zbutje të masave
Këshilli Inspektues: Hotelet të zbatojnë protokolet e punës në mënyrë të rregullt
Agjencitë turistika publikisht do ta prezantojnë kërkesën për zvogëlim të dëmeve nga Covid 19
Angellovska me apel: Nuk ka nevojë të shkoni në banka për kartelat, paraqituni në telefon!
Me zhvillimin e sipërmarësisë sociale do të zvogëlohet varfëria
Banka Popullore: Shkalla themelore e interesit dhe oferta e bonove të thesarit të pandryshuara
Hapet platformë donatore për ballafaqim më të lehtë ndaj Covid 19
Hotelet pritet të hapen më 22 qershor
Angellovska – Gallouei: Stabiliteti i denarit është një ndër shtyllat më të fuqishme të ekonomisë së Maqedonisë
Ballkani ka potencial të bëhet zona industriale e botës
Shkrijelj: Ata që humbën punën nga 11 marsi deri më 30 prill të aplikojnë për ndihmë me të holla
Statistika: E pafavorshme situata në industrinë e prodhimit, pritet ulje e numrit të të punësuarve
TVSH-ja ime/ Për nëntë muaj qytetarëve i’u janë kthyer 10,7 milion euro
Ikja e të rinjve dhe konkurrenca rajonale tkurrin sektorin e blegtorisë
Shtrenjtohen nafta dhe benzina
Wizz Air vazhdon pezullimin e fluturimeve deri më 13 korrik
MF: 593 kompanive do tu shpërndahen 7.13 milion euro nga pakoja “Covid 2”
Angellovska: Ata të cilët kanë ndërruar mendje deri më 30 korrik do t’iu kthehet TVSH-ja
Ankesat për kartelën pagesore vendore po kategorizohen dhe kontrollohen
Bekteshi: Gjithsej 117,122 qytetarë do të shkojnë në pushime
Kthim më të madh të TVSh-së do të merrni nëse bleni produkte vendore
Banka Popullore: Rezervat devizore u rritën për 603,8 milion euro këtë muaj
Nënshkruhen marrëveshjet e para me Qendrat për zhvillimin e rajoneve të planifikimit
Shpallet thirrja publike për mbështetje financiare për forcimin e konkurencës
Angelovska: Avokatët dhe noterët pjesë e masës me 14.500 denarë
88% e qytetarëve mendojnë se vendi do të hyjë në krizë ekonomike
Angellovska: Masa 14.500 denarë mbështetje financiare për të punësuar vazhdon edhe për pagën e qershorit
Në prill janë lëshuar 173 leje ndërtimi, do të ndërtohen 835 banesa të reja
error: Content is protected !!