Agjencia Zhurnal.mk

Ekskluzive: Faton Ameti në Fondin e Shëndetësisë, Ejup Rustemi “Rrugët e Maqedonisë”, Bajram Rexhepi “Resurset energjetike të Maqedonisë”

Shkup, 11 shtator, Zhurnal.mk – Tani nëpër koluaret partiake vecmë janë caktuar edhe emrat e personave që do të emërohen nëpër eshalonet e treta në ndarjen e pushtetit, gjegjësisht për emërime për drejtor.

Agjencia e Lajmeve Zhurnal ekskluzivisht mëson se Bashkimi Demokratik për Integrim për drejtor në Fondin e Shëndetësisë do të propozon Faton Ametin. Ndërsa për drejtor në ndërmarrjen “Rrugët e Maqedonisë” do të propozohet Ejup Rustemi.

BDI sipas informacioneve të Agjencisë Zhurnal BDI për drejtor në “Resurset energjetike të Maqedonisë”, ka propozuar kandidatin Bajram Rexhepi.

Që të gjithë këto emra pritet që gjatë javës së ardhshme të marrin dritë jeshile edhe në seancën e Qeverisë, me çka dhe zyrtarisht do të ushtrojnë pozitat në të cilat janë caktuar.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...