Agjencia Zhurnal.mk

Elegancë e pastër: Mercedes rinovon Coupe E-Class dhe Cabrio

Sipas njoftimeve, MERCEDES prezantoi prodhime të reja të versioneve më tërheqëse të E-Class, Coupe dhe Cabrio.

Drejtuesit Andrea Ruland i Mercedes-Benz dhe Kamelia Brodner i Mercedes-AMG paraqitën veçoritë e të dy modeleve në detaje me anë të disa fotove, transmeton Telegrafi.

Luksi brenda këtyre makinave është i jashtëzakonshëm dhe duket se primare për këto modele ishte pikërisht luksi, sepse në performancë nuk është se kanë ndryshuar shumë ose nuk duket se janë modele për të apasionuarit e shpejtësisë.

E Coupe ka një motor 2.0, me naftë dhe ka 194 kuaj fuqi, ndërsa nëse merrni motor 2.0 me benzinë ka 197 kuaj fuqi.

E Cabrio ka motor 2.0 dhe 258 kuaj fuqi.

Këtë herë ju prezantojmë veturat përmes disa fotografive.

Mercedes E Cabrio

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!