Agjencia Zhurnal.mk

Elisa vjen shumë atraktive me ‘Jo, jo’ (Video)

Me muzikë, orkestrim dhe tekst të Granit Gashit e melodi nga Elisa Arifi e Granit Gashi, videorealizim me drejtor Diego, stzling dhe make up nga Elisa Arifi, këngëtarja e re dhe mjaft atraktive Elisa vjen me një projekt të ri të titulluar ‘Jo, jo’, një këngë mjaft atraktive për sezonën verore që e sjellë këngëtaren në turmën e projekteve të shumta që tashmë në fillim të sezonës po publikohen në skenën shqiptare.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...