Auto

Elon Musk: Së shpejti bateria një milion milje për makinat

Ndoshta keni dëgjuar për baterinë një milion milje, që do të zgjojë interesin e publikut për blerjen e automjeteve elektrike.

Elon Musk pritet të detajojë një projekt të baterisë prej një milion milje, së bashku me gjëra të tjera emocionuese.

Çfarë është bateria një milion milje?

Një bateri një milion milje nuk do të thotë që ju mund të kaloni një milion milje nga njëra ngarkesë tek tjetra, por do të thotë një bateri që do të zgjasë për një milion milje ose më shumë.

Bateritë sot përballen me kufizime në numrin e herëve që mund të rimbushen. Aktualisht, shumica e baterive të makinave janë vlerësuar për të trajtuar rreth 1 000 karikime të plota në total.

Një bateri që zgjat një milion milje mund të trajtojë 4 000 karikime të plota ose më shumë/DPA.

Postime të ngjashme

Ky furgon luksoz prej 90 mijë dollarësh mund të strehojë deri në 5 persona dhe ofron komoditet të jashtëzakonshëm

admin

Si kurrë më parë, Mercedes-AMG GT Black Series thyen rekordin e Lamborghinit

S.B.

Volvo ka vendosur një kufi prej 180 km/orë, por është e mundur ta ndryshoni atë

S.B.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...