Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Emrat më të përdorur për fëmijë këtë vit kanë qenë SARA dhe MATEJ

Shkup, 31 dhjetor, zhurnal.mk – Sara është emri më i përdorur nga gjinia femërore, ndërsa Matej është emri më i përdorur nga gjinia mashkullore për vitin 20202.

Sipas të dhënave të Drejtorisë për udhëheqjen e librave amë, në mesin e emrave më të përdorur në vitin 2020 te gjinia femërore janë Sara, Jana, Jovana, Marija, Sofija, Asija, Elif dhe Tuana, ndërsa te gjinia mashkullore janë Matej, Tadej, Aleksandar, Kalin, Uvejs dhe Dijar.

Si emra specifik që prindërit u kanë dhënë fëmijëve sivjet janë Antigona, Dunja, Anika, Valerija dhe Kalija.

Sipas statsitikave, vitin e kalur emrat më të përodor te femrat ishin Denicija, Mihaela, Jana dhe Katerina, ndërsa te gjinia mashkullore kanë qenë David, Mihail, Stefan dhe Kalin.

Postime të ngjashme

Përfundoi debati i përgjithshëm rreth propozim ligjit për plotësimin e Ligjit për financimin e njësive të pushtetit lokal

R Zh

Vestager: Të respektohen rregullat e BE-së në planet kombëtare të rimëkëmbjes

T E

Lefkov: Për lëshimet e platformës së regjistrimit nuk është fajtor populli

T E

Qeveria e miratoi Protokollin shëndetësor për zbatimin e regjistrimit

T E

Analistët për Zhurnal: Problemi me bullgarët do të jetë më shumë serioz se ai grek

Z H

Qeveria miraton Propozim ligjin për shpallje të malit Sharr si Park Kombëtar

T E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...