Shqipëri

EMRAT/ Vendet vakante të Komisioneve, ja cilët janë kandidatët që garojnë për to

Zhurnal Ads

Kuvendi i Shqipërisë njofton se ka kanë mbetur disa kandidiatë që garojnë për disa vakante në KQZ dhe në Komisione të tjera.

Në njoftim, Kuvendi shprehet se në orën 16.00 nis shqyrtimi i kandidaturave të paraqitura.

Njoftimi i Kuvendit:

Njoftim për media

Të nderuar kolegë,

sot, në orën 16:00, Komisioni i Posaçëm për shqyrtimin dhe përzgjedhjen e kandidaturave për organet drejtuese të KQZ-së do të nisë seancat dëgjimore me kandidatët e kualifikuar

për pozicionet e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve; Nënkomisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve; Komisionit Rregullator; dhe Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve.

Gjatë ditës së sotme do të zhvillohen dëgjesa me kandidatët e mëposhtëm:

 1. Admir Drago KOMISIONER + rregullator + KAS
 2. Agim Paskali rregullator + KAS
 3. Agron Haxhimihali KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
 4. Agron Sulshabanaj KAS
 5. Arben Xhiku KOMISIONER + rregullator
 6. Arben Isaraj KAS
 7. Ardjan Myslimaj KOMISIONER + rregullator
 8. Arens Çela rregullator + KAS
 9. Behar Zeneli rregullator
 10. Besnik Maho KAS
 11. Bledar Skënderi KOMISIONER
 12. Drita Avdyli KOMISIONER + rregullator
 13. Dritan Çaka KOMISIONER + rregullator + KAS
 14. Elona Bano rregullator
 15. Elvin Lako KOMISIONER + rregullator + KAS
 16. Elvis Çefa nënkomisioner + rregullator + KAS
 17. Emiliano Braho rregullator + KAS (skualifikohet për rregullator)
 18. Esmir Rringaj KAS
 19. Fatmir Tafaj KAS
 20. Farie Osmani KAS
 21. Florian Beqiraj rregullator + KAS
 22. Gentian Rumano KAS
 23. Haki Mustafa KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
 24. Halil Hyseni KOMISIONER
 25. Helga Vukaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 26. Hysen Osmanaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 27. Ilirjan Rusmaili KOMISIONER + KAS

Mbledhjet do të transmetohen nëpërmjet platformës online Ëebex.

Faleminderit!

(d.xh/ balkanweb)

Postime të ngjashme

Grabitje në jug të Shqipërisë, arrestohet 1 person

admin

Ambasadori Britanik Duncan Norman në Gjirokastër: Palët politike të gjejnë konsensus sa më parë

admin

Përzgjedhja e anëtarëve të KQZ, Kuvendi miraton Komisionin e Posaçëm Parlamentar

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...