Agjencia Zhurnal.mk

Ëndrra e të gjithë lojtarëve, HP Omen X2S me performanca të jashtëzakonshme dhe me dy ekrane për 3,000 euro

Më shumë drita, më shumë energji, më shumë ekrane. Kjo tingëllon si lista e dëshirave të një lojtari të PC-së që dëshiron të blejë një kompjuter të ri. HP i plotëson me dëshirë këto kërkesa – të paketuara në Notebook-un e lojërave Omen X2S.

Karakteristika më e habitshme është ekrani e dytë mbi tastierë. Është krijuar për të ndihmuar lojtarët të mbajnë një vëmendje në performancën e sistemit, videot në YouTube ose çfarëdo tjetër që dëshironi të bëni përveç lojës, transmeton Telegrafi.

Pasi të hapet, logoja në kapakun e ekranit fillon të shkëlqejë në të kuqe, tastiera pulson në të kuqe dhe ekrani i dytë lëshohet.

Gjithçka ndodh në të njëjtën kohë dhe tifozët tunden në të njëjtën kohë, ju keni ndjenjën e hedhjes së kabinës së një anije kozmike në një film fantastik shkencor.

Ngjyra dhe modeli i dritës së logos dhe tastierës natyrisht që mund të rregullohen, vetëm butoni i energjisë në pjesën e sipërme të majtë mbetet i kuq.

Omen X2S i testuar është konfigurimi 15-dg0901ng (2,999 euro MSRP). Ka një ekran FullHD  me 240 Hz. X2S është gjithashtu i disponueshëm me një ekran 4K.

Ekrani i dytë

Ekrani i dytë gjithashtu ka një rezolucion prej 1,920 x 1,080 piksele dhe një raport ekrani prej 16:9. Në kontrast me ekranin kryesor, është reflektues dhe një ekran me prekje.

X2S ka 3 USB dhe një USB 3.1-C port, i cili gjithashtu shërben si DisplayPort 1.4. Ekziston gjithashtu një lidhje HDMI 2.0 dhe Ethernet, si dhe lidhja e detyrueshme audio 3,5 mm. SSD është me madhësi 1TB.

X2S është i pajisur mirë me 16 GB RAM, një i7 Gen 9 dhe 16 GB RAM. Një GeForce RTX 2080 Max-Q kontribuon në performancën e nevojshme grafike.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...