Shqipëri

‘Erëra të forta, dallgët do arrijnë lartësinë 3 metra’, Drejtoria Detare në Shqipëri apel për kujdes

Zhurnal Ads

Që prej mbrëmjes së djeshme vendi është përfshirë nga reshje të dendura shiu, erë dhe stuhi.

Për shkak të kësaj situate të motit të keq Drejtoria e Përgjithshme Detare ka njoftuar të gjithë operatorët të marrin masa me qëllim parandalimin e çdo situate për shkak të kushteve të këqija atmosferike.

Drejtoria e Përgjithshme Detare njofton se si rezultat i erërave të forta me drejtim nga jugu më 25 – 26 shtator moti do të përkeqësohet, në zonën bregdetare të Adriatikut dhe Jonit.

Këto zona do të përfshihen nga era me shpejtësi deri në 33 milje në orë dhe lartësia e dallgës së detit arrin në 2.8-3 metra dhe perioda 6 sekonda.

Vendi ynë do të përfshihet nga erëra të forta dhe shi në formë rrebeshi me intensitet të lartë.

Me qëllim parandalimin e çdo situate të papritur për shkak të kushteve atmosferike kërkohet bashkëpunimi i të gjithë subjekteve që ushtrojnë veprimtari në fushën e detarisë, të cilat duhet të marrin të gjitha masat e nevojshme për të qënë të sigurtë dhe parandaluar çdo rrezik të mundshëm për shkak të kushteve të përkeqësuara të motit.

Njoftimi i Drejtorisë së Përgjithshme Detare

Kujdes!

Njoftim për përkeqësim të motit në Republikën e Shqipërisë

Drejtoria e Përgjithshme Detare ju njofton se si rezultat i erave te forta me drejtim jug në daten 25 shtator 2020 deri më 26 shtator 2020 moti do të përkeqësohet, në zonën bregdetare të adriatikut dhe jonit. Këto zona do të përfshihen nga era me shpejtësi deri në 33 milje në orë dhe lartësia e dallgës së detit arrin në 2.8-3 m dhe perioda 6s .Vendi ynë do të përfshihet nga era të forta dhe shi në formë rrebeshi me intesitet të lartë.

Me qëllim parandalimin e çdo situate të papritur për shkak të kushteve atmosferike kërkojmë bashkëpunimin e të gjithë subjekteve që ushtrojnë veprimtari në fushën e detarisë , duhet të marrin të gjitha masat e nevojshme për të qënë të sigurt dhe parandaluar çdo rrezik të mundshëm për shkak të kushteve të përkeqësuara të motit.

Postime të ngjashme

Pasojat e motit të keq në Bulqizë, rrëzohet disa pemë dhe shkëputet energjia elektrike

admin

Mesazhet e Metës: Ministria, jo propagandë me sigurinë e fëmijëve, shpopullimi, emergjencë kombëtare

admin

Lleshaj: Është shënuar intensitet i lartë në goditjen e krimit të organizuar

S.B.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...