ESHS: Deri në ora 18:00, janë regjistruar 502.000 persona

Shkup, 13 shtator – Deri në orën 18:00, janë regjistruar 502.000 persona, njoftoi sot Enti shtetëror për statistikë dhe informoi se nënshkrimi vazhdon me intensitetin dhe ritmin e dëshiruar.

 

“Janë regjistruar mbi 500,000 qytetarë! Enti shtetëror për statistikë i informon qytetarët se për çdo dilemë dhe paqartësi që kanë në lidhje me procesin e regjistrimit, ata mund të kontaktojnë Byronë për Regjistrim dhe numrat e telefonit që janë publikuar në faqen e internetit popis2021.stat.gov.mk. Suksesi i këtij operacioni statistikor varet nga të gjithë ne dhe është për të gjithë ne!,”, njoftoi ESHS në faqen zyrtare në Fejsbuk për Regjistrimin 2021.

Related posts

MPB: Për katër vite janë rikonstruuar 58 objekte të policisë

Z H

Presidenca sllovene pret negociata zyrtare me Shkupin dhe Tiranën

D V

Nesër pa rrymë një pjesë e komunave Kisella Vodë, Çair, Karposh dhe Studeniçan

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com