ESHS: Gjithsej janë regjistruar 1.037.309 persona, 323.286 amvisëri dhe 438.705

Shkup, 20 shtator – Gjithsej 1.037.309 persona, 323.286 familje dhe 438.705 banesa janë regjistruar përfundimisht në ora 20:00 e ditës së djeshme, njoftoi sot Enti Shtetëror i Statistikave.

Mundësia për vetëregjistrim të personave jashtë vendit, nga ana tjetër, deri më tani e kanë përdorur – 193.370 persona.

Regjistrimi i popullsisë, familjeve dhe shtëpive në Republikën e Maqedonisë së Veriut, i cili filloi zyrtarisht më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator. 

Related posts

Ky është kandidati i PDSH-së për komunën e Gostivarit

D V

MSH: Dje janë vaksinuar 14.230 qytetarë, gjithsej deri më tani janë vaksinuar 506.033

Z H

Qyteti i Shkupit i zëvendëson dritat e thjeshta me LED drita të reja, si pjesë e projektit “Qytet i mençur”

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More