ESHS: Janë regjistruar gjithsej 711.418 persona, 221.268 amvisëri dhe 297.085 banesa

Shkup, 16 shtator – Gjithsej 711.418 persona, 221.268 amvisëri dhe 297.085 banesa janë regjistruar përfundimisht në orën 20:00, dje, informuan sot nga Enti shtetëror për statistika.

 

Regjistrimi i popullatës, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, I cili zyrtarisht filloi më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator.

Related posts

Carovska: Të rinjtë përmes lidhjes së miqësisë e përafrojnë Ballkanin Perëndimor drejt familjes evropiane

Z H

Ramadani: AUKUS pakti nuk do të ndikojë në marrdhëniet brenda NATOs

Z H

RMV, çdo i katërti person që ka humbur punën është person i ri, të rinjtë pa perspektivë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More