ESHS: Janë regjistruar gjithsej 871.488 persona, 272.177 amvisëri dhe 368.595 banesa

Shkup, 18 shtator – Gjithsej 871.488 persona, 272.177 amvisëri dhe 368.595 banesa janë regjistruar deri ditën e djeshme në orën 20, informoi sot Enti Shtetëror për Statistikë (ESHS).

 

Mundësinë për vetregjistrim të personave në diasporë, deri tani e kanë shfrytëzuar 193.236 persona.

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut i cili zyrtarisht filloi më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator. 

Related posts

Stoillkovski: Kandidatët e LSDM-së janë kuadro të vjetra

Redaksia

Ahmeti: Sot u shkrua edhe një copëz historie në qeverinë e vendit tonë

D V

DPHM: Lëvizje të kujdesshme afër lumenjve më të vegjël dhe vendeve të thata

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More