Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

ESHS: Nuk mund të regjistrohen ata që kanë hequr dorë nga shtetësia

Shkup, 29 mars – Zhurnal – Enti Shtetëror për Statistikë (ESHS) i demanton në mënyrë më të ashpër informatat që u paraqitën në opinion se ekziston mundësi për vetëregjistrim të personave që kanë hequr dorë nga shtetësia e Maqedonisë. Ato janë dezinformata, kumtuan nga ESHS në profilin zyrtar në Fejsbuk.

“Kusht I parë është personat që janë regjistruar të jenë në bazën e shtetasve të MPB-së. Pas kryqëzimit të bazave, ata persona të cilët mungojnë, do të mënjanohen, edhe pse tentuan të regjistrohen me numër amë të pasivizuar. ESHS vepron sipas metodologjisë serioze dhe udhëhiqet sipas standardeve më të ashpra dhe më bashkëkohore të kontrolleve gjatë regjistrimit dhe çdo tentim për dezinformim dhe manipulim me popullatën do të demantohet menjëherë” sqarojnë nga ESHS në profilin në Fejsbuk

Postime të ngjashme

Pozicioni bullgar ndaj Maqedonisë së Veriut mbetet i pandryshuar, Sofja është e hapur për dialog

Dafina Vidishiqi

Carovska: Nëse nuk investoni në arsim, keni harruar të investoni në të ardhmen

Dafina Vidishiqi

Maqedonia e Veriut përballet me mungesë të vaksinave

Dafina Vidishiqi

BFI: As këtë vit nuk mund të kryhet haxhi

Dafina Vidishiqi

Destani: Roli dhe kontributi i diasporës shqiptare ka qenë dhe vazhdon të jetë i jashtëzakonshëm

Dafina Vidishiqi

MSHIA Maqedoni: Dokumentet e Draft-planit aksional të Strategjisë Nacional janë vendosur në ENER

Dafina Vidishiqi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...