Agjencia Zhurnal.mk

Është arrestuar sulmuesi i mjekut në Toksikologji

Shkup, 21 shtator – Zhurnal.mk – Është arrestuar personi i cili dje pasdite kishte sulmuar një mjek në Klinikën e Toksikologjisë në Shkup, informon Zhurnal.

Bëhet fjalë për një 32 vjeçar kundër të cilit do të ngritet dhe kallëzim adekuat penal.

Incidenti ka ndodhur dje. Bëhet fjalë për një fëmijë nën moshën 14 vjeçare, të cilin mjeku e kishte ri-dërguar për kurim në Klinkën e Pediatrisë, për çka ishte sulmuar nga babai i fëmiut. Mjeku së pari u kurua nga kolegët e më pas u lëshua për kurim shtëpiak.//Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...