Agjencia Zhurnal.mk

Është koha për EHF EURO 2020

Shkup, 10 janar, zhurnal.mk – Në vitin 2017 Gorenja u bë pjesë e familjes henbolliste europiane si sponzor gjeneral të Ligës së Kampionëve të Veluks EHF dhe sponzor krenarë i dy kampionateve europiane (2918 dhe 2020). Aktivitetet e sponsorëve ishin të paketuara në fushatën e quajtur #simplyfans dhe kjo bashkësi hendbollistike i mbledhë tifozët nga e gjithë bota.

Sfida të reja dhe mundësi të reja të EHF 2020

Tani, sfidë e re është para #simplyfans dhe Gorenje. Nga 9 deri më 26 janar Austria, Norvegjia dhe Suedia do të jenë nikoqir të EHF EURO 2020. Për herë të parë në histori të hendbollit, 24 ekipe do të jenë pjesë e kampionatit europian, ndërsa 3 kombe të ndryshme do të jenë nikoqire të turneut.

Me dy aktivitete të ndryshme që do të zhvillohen gjatë gjithë kampionatit në arenat e vendeve nikoqire dhe me përmbajtje të mira dhe sfida, Gorenje dhe #simplyfans do të jenë pjesë unikate në mozaikun EHF EURO 2020.

Që #simplyfans aktivitetet të jenë edhe më argëtuese, në dhjetor ishte vendosur maskota e parë Gorenje. Një frigorifer special e quajtur GORINI, tani janë pjesë e familjes #simplyfans dhe i argëton adhuruesit e mediumeve sociale, por do të jetë pjesë e aksionit në arenat. Njihuni me Gorini dhe ndiqni tregimin e saj në kanalet dhe rrjetet sociale të @Gorenjesimplyfans dhe në Facebook.

#simplyfans në EHF EURO 2020

Në Grac (nga 9 deri më 13 janar) dhe në Vjenë (nga 16 deri më 22 janar), Gorenje i argëton fansat e hendbollit me aktivitete argëtuese. Në stendin promovues fansat do të munden të shkarkojnë video speciale të #simplyfans EHF EURO 2020 dhe me të njejtën do të kenë mundësi të marrin shpërblim special – Hyrje VIP për turne prapa skenës ose mundësi të jenë pjesë e videos të madhe të Gorenje. Me aktivitetin e njejtë, tifozët do të argëtohen gjatë kohës së uikendit të fundit në Stokholm. Në raundin preliminar dhe kryesorë, Gorenje do ti argëton edhe tifozët në arenën Malmo (nga 11 deri më 22 janar) me lojë speciale për pikë.

Të gjitha ndodhitë në vendngjarje do të shoqërohen me përmbajtje interesante në mediumet sociale. Tifozët duke i parë lojat drejtëpërdrejtë në arenën ose para Tv ekraneve, kompjutor apo nga telefoni celularë, do të fitojnë mundësi të marrin pjesë në sfidë të veçantë digjitale. Gjatë gjithë kampionatit, duke e publikuar EHF EURO 2020 momentin e marrë me telefonin celular në instagram story ose post, dhe me shënimin e publikimit me @Gorenjesimplyfans, fansat mund të fitojnë Gorenje special retro #simplyfans frigorifer ose #simplyfans fanela (dresa).

E dimë se do të kënaqeni në shikimin e lojave dhe do të fotografoheni me shoqërinë deri sa i shikoni lojat. Pse të mos i shpërndani ato momente me ne dhe mos të fitoni #simplyfans duks ose edhe më shumë – të fitoni retro frigorifer?!

Si të kyçeni në lojën shpërblyese:

1.Ndiqni profilet e @gorenjesimplyfans në instagram dhe facebook
2.Shpërndani një moment të EHF EURO2020 tuajin në instagram story ose feed.
2.Shënoni publikimin me @gorenjesimplyfans ose shtoni hashtag #simplyfans

Çdo ditë kur të ketë loja do të zgjedhim 3 fotografi më të mira që do të fitojnë #simplyfans fanellë

Loja shpërblyese do të përfundon më 27 janar (e hene). Fituesi i retro frigoriferit do të publikohet më 29 janar.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...