Agjencia Zhurnal.mk

Etno Festi shtyhet për një muaj

Etno Festi nuk do të mbahet ashtu siç është planifikuar për shkak të situatës së krijuar me COVID-19.

Këshilli organizativ i Festivalit ka konfirmuar se është shtyrë për një muaj, me shpresën se do të krijohet situatë më e mirë.

Etno Festi pritej të niste më 20-25 gusht, porse tani është shtyrë për muajin shtator.

“Përkundër përgatitjeve dhe dëshirës që të mbajmë edicionin e dhjetë të Etno Fest-it në datat e paralajmëruara, për shkak të degradimit të situatës sanitare, jemi të obliguar që festivalin ta shtyjmë për datat 20-25 shtator. Gjithmonë me shpresën se do të krijohen rrethanat sanitare optimale në raport me pandeminë Covid 19, iu mirëpresim nga fundi i muajit shtator”, thuhet në njoftim.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...