Auto

Evolucioni i 13-të gjeneratave të Nissan Skyline

Me mbi 60 vite në rrugë, modeli Skyline ka pësuar shumë ndryshime ndër vite.

Ka shumë më shumë Skyline të prodhuar se sa variantet super sportive të njohura të Nissanit, GT.

Emri i Skyline daton qysh nga viti 1957, dhe ende përdoret, transmeton KOHA.

Për ta parë evoluimin përgjatë historisë së Skyline, Budget Direct Car Insurance ka përgatitur grafika të veturave të secilës gjeneratë të prodhuesit japonez.

Image

Gjenerata e parë (1957-1964)

Image

Gjenerata e dytë (1963-1968)

Image

Gjenerata e tretë (1968-1972)

Image

Gjenerata e katërt (1972-1977)

Image

Gjenerata e pestë (1977-1981)

Image

Gjenerata e gjashtë (1981-1984)

Image

Gjenerata e shtatë (1985-1989)

Image

Gjenerata e tetë (1989-1994)

Image

Gjenerata e nëntë (1993-1998)

Image

Gjenerata e dhjetë (1998-2002)

Image

Gjenerata e njëmbëdhjetë (2002-2007)

Image

Gjenerata e dymbëdhjetë (2006-2014)

Image

Gjenerata e trembëdhjetë (2014-ende)

Postime të ngjashme

VW-ja futet fuqishëm në tregun e automobilave elektrikë

S.B.

Tesla e Elon Musk raporton fitime rekord

admin

Audi Q2 vjen me një pamje të re dhe me më shumë fuqi

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...