Fadil Zendeli takim me banorët e Banjicës së Poshtme

Shkup, 1 tetor – Sonte në atmosferë mjaft impozante së bashku me bartësin e listës Dashmir Arifi, dhe kandidaten për këshilltare znj. Ecren Memedi Abdulayi, realizuam takim me banorët e Banjicës së Poshtme.

 


Shpalosëm platformën tonë politike, me të cilën do të udhëheqim pas fitores së 17 Tetorit!

#mekakrejt #përGostivarin

Related posts

Sadi Bexheti vizitoi disa vendbanime në Malësinë e Tetovës

Z H

Zgjedhet lokale, Xhemaili takim me banorët e Bogovinës

D V

Kasami: “Besoj fuqishëm! Fitojmë Tetovën, Zhelinën, Tearcën, Bogovinën edhe Gostivarin”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More