Feta Alimi i bashkëngjitet fushatës së Arben Taravarit në Gostivar

Shkup, 3 tetor – Siç ka bërë të ditur kryetar aktual i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari gjatë ditës së sotme në fushatë i është bashkangjitur, Feta Alimi i cili ditë më parë u lirua nga burgu:

Sot ishte një ditë fushate nga ato të veçantat.

Në një organizim sportiv që kishin bërë frashistët, unë, Ziadin Sela dhe miku ynë Fetah Halimi, morëm kaq shpresë e energji nga të rinjtë sa e them me zemrën plot: jam krenar për të rinjtë tanë!

Postimi nga Taravari:

Sot ishte një ditë fushate nga ato të veçantat. Në një organizim sportiv që kishin bërë frashistët, unë, Ziadin Sela dhe miku ynë Fetah Halimi, morëm kaq shpresë e energji nga të rinjtë sa e them me zemrën plot: jam krenar për të rinjtë tanë!
Votoni Rininë!
Votoni Gostivarin!
Rretho 6!

Related posts

Shilegov: Nga 150 në 200 euro shpenzime më të ulta vjetore për prindërit me fëmijë në kopsht ose shkollë

Z H

Shilegov: Kryqëzimi në Momin Potok do të jetë gati për 18 muaj (Foto)

Z H

Kasami viziton fshatrat e malësisë së Tetovës

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More