Filipçe: Mbërritën 110.612 vaksina të kompanisë “Fajzer”

Shkup, 22 shtator – Sot në vendin tonë mbërritën 110.612 vaksina nga prodhuesi “Fajzer-Biontek”. Vaksinat e mbërritura, për të cilat ka interesim të madh te qytetarët, do të shpërndahen te pikat vaksinuese përreth vendit me qëllim që të sigurohet proces i pandërprerë i vaksinimit, shënoi në Fejsbuk ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.

 

Vetëm me vaksinim, siç potencon Filipçe, mund ta ruajmë shëndetin tonë, por edhe të japim kontribut për ruajtjen e shëndetit kolektiv.

“Vaksinat janë të sigurta dhe efikase, paraqesin mënyrë të vetme për t’i dhënë fund pandemisë. Vaksinimi i përgjithshëm  e zvogëlon shansin nga sëmundjet e Kovid-19, zhvillimin e formës së rëndë të sëmundjes, hospitalizimin dhe vdekjen”, shkruan ministri i Shëndetësisë. 

Related posts

Nxënësit e shkollave të mesme në Tetovë dhe Gostivar deri më 20 shtator do ta ndjekin mësimin onlajn

D V

Nuhiu: Regjistrimi do të fillojë më 5 shtator, alternativë tjetër nuk ka!

D V

Analizë: Frika dhe dëshira për koalicionim mes partive politike në zgjedhjet lokale

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More