Filipçe paralajmëron masa të reja nëse paraqitet nevoja

Shkup, 15 shtator – Virusi aktualisht ka infeksion të përhapur, ne jemi në koordinim dhe komunikim të vazhdueshëm me epidemiologët, mbetemi ta monitorojmë situatën dhe nëse është e nevojshme të veprojmë me masa të reja dhe këtë do ta bëjmë, publikoi sot në profilin e tij në Fejsbuk, Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.

 

Ai tregon se në mëngjes, në koordinim të rregullt me ​​drejtorët e klinikave, ata diskutuan për kapacitetet e spitalit, gjendjen e pacientëve dhe situatën aktuale epidemiologjike.

“Në Kovid – qendrat në të gjithë vendin kanë shtretër të mjaftueshëm për shtrimin në spital të pacientëve, periudha e ardhshme mund ta rrisë nevojën për shtrim në spital, e cila kërkon një qasje dhe koordinim serioz që menaxhohet me sukses. Ka kapacitet shtesë për mjekimin e pacientëve me kovid dhe ato mund të vihen në dispozicion në çdo kohë. Dorëzimi i terapisë është në vazhdim dhe nuk ka ndërprerje”, shkroi Filipçe. 

Related posts

Kasami: BESA nuk përçan votën shqiptare, nuk kemi nxjerrë kandidatë në Kërçovë e Bërvenicë

D V

Trupat e viktimave nga tragjedia në Tetovë u dorëzohen familjarëve

N E

Micevski: Qeveria dëshiron të miratojë Ligjin e Marihuanës me një flamur evropian

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More