Filloi prishja e objekteve për t’u zgjeruar bulevardi “Bllagoj Toska” në Tetovë

Shkup, 16 korrik – Në Tetovë sot filluan të prishen objekte në vendin ku duhet të vazhdojë bulevardi “Blagoja Toska”, për çka mjete vetëqeverisja locale mori nga Qeveria. Bëhet fjalë për programin TAV me të cilin 23 komuna, mes të cilave edhe Tetova, morën para për realizimin e projekteve infrastrukturore.

 

“Filloi prishja e objekteve për hapjen e trasesë në pjesën e parë të bulevardit “Blagoja Toska”. Ky aktivitet është planifikuar të zgjasë 1 muaj, dhe më pas do të fillojnë punimet për ndërtimin e këtij bulevardi shumë të rëndësishëm për qytetin”, informuan nga Komuna e Tetovës.

Për këtë projekt, Tetova mori 43 milionë denarë. Është paraparë të prishen tetë shtëpi me dëmshpërblim të përshtatshëm.

Bulevardi “Blagoja Toska” do të vazhdohet tek Spitali klinik përmes urës në lumin e Shkumbinit në drejtim të bllokut banesor 70. Nga i njëjti program qyteti do të marrë mjete edhe për rregullimin e kejit të lumit të Shkumbinit.

Related posts

Sot 37 viktima dhe 870 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

D V

Ministria e Financave nesër dhe pasnesër do të jetë nikoqir i konferencës “Rimëkëmbje dhe rritja ekonomike pas KOVID-it”

D V

Ministri i Drejtësisë në Strasburg nënshkroi konventën për luftë kundër falsifikimit të barnave dhe Protokollin 16

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More